txat-A

martes, 11 de noviembre de 2008

zarautz 33 tid san antonio 32

El Portland SAN ANtonio empezó fuerte con goles de 9 m. que en 10 minutos el zarautz pudo empatar. A partir de ahi dominio local hasta el 17-13 del descanso. A la vuelta los iruindarras tomaron la iniciativa y empezaron a comer la renta hasta ponerse 3 arriba a falta de 5 minutos. En 5 minutos el zarautz cambió radicalmente el panorama de los 25 anteriores. Eso será la casta que dicen que se saca en este tipo de situaciones. Tres goles seguidos y parcial de 5-1 en los ultimos 5 mins. El equipo de la vieja iruña no defendió con la misma intensidad que los zarauztarras. Al final, 33-32, importante victoria en la lucha de los play-offs.

Larunbateko partidan Portland San Antonio gogotsu hasi zen, egin beharreko lanaaz oso ondo jabeturik. Ia bapatean 1-3koa jarri zuten. Zarauztarrak esnatzen hasi eta 10 minututan markagailua berdintze lortu zen. Ez hori bakarrik, lehen zatian nagusi izatera pasa ziren 10 minutu horietatik aurrera, atsedenera 17-13 iritsiz. Bigarrenean, kanpotarrak, nafarrak direla adierazi nahiz, partidari buelta ematera atera eta lehia gogor baten ondoren 3 goiti ziren bigarren zatiko 25 minutuan. Zarauztarrak harrapatu ezezik, partida kontrolpean izatera iritsi ziren. Halabaina, partidak 60 minutu dituela gogorararzi zieten zarauztarrek eta 5 minutuan 5-1eko partzialaz partidako bi puntuak etxean gelditu ziren: 33-32. Liga amaierako lehen bi postuetan egoteko garaipen garrantzitsua. Hurrengo jardunaldian, Loiuko Urdaneta Eskolaren aurka.